Marset

Dipping Light 30 takpendel, dimbar LED 2700K 380lm

Dipping Light 30 takpendel, dimbar LED 2700K 380lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 9 115,00

marset_logo
11.5W
Dipping Light pendellampe har en elegant rund form som passer helt perfekt hvor du trenger en stemningsfull og dekorativ belysning som ikke blender, for eksempel over spisebordet, salongen eller sittegruppen. Glasskjermen er dyppet i farge 3 ganger under fremstillingen, og de forskjellige lagene av maling legges i sirkler, noe som gir en unik effekt. De graderte fargene skaper forskjellige lyseffekter og en magisk glød i glasskulen. Når lampen er avslått fremstår den som en kunstgjenstand i seg selv.

Hver lampe gir forskjellige lyseffekter, så avhengig av hvilken av de 6 fargene du velger, gir den deg muligheten for å matche innredningen hjemme. Lampen har et polykarbonat-deksel på toppen av kulen som er avrundet til å gå i ett med kuppelen, og kommer i matchende farge til pendelen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Dipping Light-serien har et utvalg av pendellamper, klyngependler, vegglamper og bordlamper. Serien har vunnet MetropolisLikes Award i New York, 2018. Best of Year Award 2018 Interior Design Magazine. Wallpaper Design Award: Best Disco Divas, 2019.

Mål: 

Diameter skjerm: 30 cm
Diameter takfeste: 13 cm
Høyde takfeste: 4,6 cm
Lengde fra tak (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass / Polykarbonat
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 380 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo