Marset

Copérnica P190 gulvlampe, 2700K 2302lm, Step-dim

Copérnica P190 gulvlampe, 2700K 2302lm, Step-dim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 17 409,00

marset_logo
30.5W
Copérnica P190 gulvlampe er en del av en serie lamper. Lampen har justerbart opplys på hele 2302 Lumen. FInt, varmhvitt lys på 2700K. Lampen kan dimmes med Step-dim.

Copérnica gulvlampe har en enkel og stilig design i rene linjer. Skjermen i aluminium er enkel å justere, slik at du enkelt kan velge mellom direkte og indirekte belysning i rommet. Det kan med fordel kaste et målrettet lys over husets vegger og tak, og fremheve de spennende detaljene du har.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 190 cm
Diameter: 26 cm
Diameter lampefot: 31 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 2302 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo