Marset

Copérnica P gulvlampe, 2700K 427lm, Step-dim

Copérnica P gulvlampe, 2700K 427lm, Step-dim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 19 439,00

marset_logo
6.9W
Copérnica P gulvlampe er med integrert LED. Lampen kombinerer funksjonalitet og skjønnhet med den slanke motvekten som bærer balansen. Lampefot i lakkert stål. Copernica P gulvlampe er designet for enkel justering av retningen på lyse ved å ha en perfekt balanse på armen.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Lengde arm: 104,6 cm
Diameter lampehode: 12 cm
Diameter motvekt: 7,5 cm
Høyde til midtposisjon: 130 cm
Diameter lampefot: 32 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 427 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo