Marset

Chispa oppladbar lampe, høyde 18 cm, Stepdim

Chispa oppladbar lampe, høyde 18 cm, Stepdim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 380,00

marset_logo
3.5W
Chispa er en oppladbar batteridrevet lampe designet for å belyse ethvert rom, innendørs og utendørs.

Den kan henges på kroken og brukes som pendellampe, eller stå på bordet og gi en varm, koselig belysning i rommet.

Med et design som kombinerer elementene i en garasjelampe og en campinglykt, er Chispa lett og veldig nyttig, og med tre forskjellige lysnivåer for forskjellige miljøer og stemninger. Lampen er beskyttet med en rist rundt avdekningen, og i bunnen er en innebygd hengekrok som gjør det enkelt å henge opp lampen. Den har en farget polykarbonat-sokkel og struktur med avskjerming i opalhvit polyetylen.

Leveres inklusive USB-C-ladekabel og sort ledning med krok.

Ladetid ca 10 timer.

Varighet for batteri:
Full lysstyrke ca 7 timer
Medium lysstyrke ca 14 timer
Laveste lysstyrke ca 28 timer

Mål: 

Høyde: 17,8 cm
Diameter skjerm: 10 cm
Diameter base: 6,1 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Polykarbonat
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 110 Lumen (maks)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo