Marset

Bolita bordlampe, dimbar LED 2700K 584lm

Bolita bordlampe, dimbar LED 2700K 584lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 686,00

marset_logo
6.2W
Bolita er en vakker liten bordlampe i opalhvitt glass som hviler på en base i metall. Den innebygde lyskilden sitter i midten av selve basen. Glasset er lett magnetisert og fungerer som trinnløs dimmer ved å skyve glasset mot kanten. Velg farge på basen.

Integrert LED-belysning. Dimmes ved å skyve på glasskuppelen. På/av-bryter på siden av lampen.

Mål: 

Høyde: 9 cm
Diameter kuppel: 13,5 cm
Diameter base: 18 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 584 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo