Marset

Bicoca oppladbar bordlampe, høyde 22 cm

Bicoca oppladbar bordlampe, høyde 22 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 853,00

marset_logo
3.2W
Det uavhengige lyset.
Bicoco er en liten bærbar batteri-bordlampe, tilgjengelig i flere friske farger. Lampeskjermen kan vippes og lysdimmeren sitter lett tilgjengelig midt i bordlampen, slik at du enkelt justerer de tre lysstyrkenivåene. Denne fargerike bordlampen gir et koselig lys og med full ladning kan den lyse i 20 timer ved lav styrke og ved middels styrke 10 timer og hvis man slår på for full effekt vil den vare i 5 timer. Batteriet i bordlampen er lett å lade med medfølgende USB-kontakt.

Et armlenetilbehør i stoff kan kjøpes med en metallplate, som Bicoco bordlampe klikkes på via en kraftig magnet, slik at lampen står stabilt på armlenet av lenestolen og sofaen, til ens lesestunder. En rund metallplate og en kraftig magnet som kan klikkes i bunnen, kan kjøpes hvis du vil at bordlampen skal være stabil på, for eksempel campingbordet. Se under tilbør på denne siden.

Mål: 

Diameter skjerm: 14 cm
Høyde: 22,5 cm
Diameter lampefot: 6,4 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Kun innendørs
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 478 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Christophe Mathieu

Designet av Christophe Mathieu

Christophe Mathieu ble født i Hamburg i 1961. Han gikk interiørdesign på 'School of Applied Art and Artistic Trades', i Barcelona. Han gikk i lære i Hamburg og samarbeidet med arkitektetene Nitz, Prash og Sigl.  Deretter bodde han i tre år i Milano, hvor han samarbeidet med arkitekten Marco Zanuso, Jr i utviklingen av produkter for selskaper som 'De Padova', 'Menphis' og 'Driade'.