Marset

Aura vegglampe, diameter 18 cm, dimbar LED 2700K 447lm

Aura vegglampe, diameter 18 cm, dimbar LED 2700K 447lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 411,00

marset_logo
8.5W
Aura vegglampe er laget i munnblåst glass og gir et blendefritt, indirekte lys. Aura vegglampe ble til ved en tilfeldighet. Designeren så en enklel glasskaraffel og valgte å designe en lampe med den som utgangspunkt. Resultatet ble Aura. Lampen gir et utmerket, indirekte lys, samtidig som den er dekorativ avslått.

Det opalskimrende, transparente eller fargede glasset til lampeskjermen, lar lyset bade på veggen med en lyseffekt uten skarphet. Aura skaper et interessepunkt i rommet.

Lampen er med intgrert LED og for fast montering. Kan dimmes med ekstern dimmer. Velg ønsket modell for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 17,9 cm
Fremspring: 9,6 cm
Diameter veggfeste: 6 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Glass / Polykarbonat
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 447 lumen (reell)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Joan_Gaspar

Designet av Joan Gaspar.

Joan Gaspar studerte industriell design ved 'Artes y Oficios' i Barcelona. Han begynte å arbeide for 'VAPOR S.A' i 1988, hvor han lagde minimalistiske lamper. Fra 1992 jobbet han med en rekke firmaer for å lage nye produktlinjer: Roca, Nikko, Marset og flere andre. Fra 1996 samarbeidet han tett med selskapet 'Marset Iluminación', med utvikling av nye produkter. Hans arbeid vant førstepris i 'Valencia International Furniture Fair' i 2000. I 2001 ble han belønnet med 'Delta de Plata' for Atlas-lamper, og i 2005 for 'The Neon de Luz', begge designet for Marset Iluminación.