Fabbian

Malvasia takpendel, diameter 20 cm

Malvasia takpendel, diameter 20 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 675,00

Fabbian
12W
Malvasia takpendel er en moderne lampe i italiensk design. Pæreholderen er i bøketre. Lampeskjermen er i glass og tilgjengelig i flere farger.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Malvasia-serien har et glass i unik form og trendy farger. Designet er utsprunget fra italienske tradisjoner, med sterk inspirasjon fra vingårder og bergskråninger. Pendelen avgir et varmt lys til hele rommet, ideell i kjøkkenet eller i stuen, men også i restauranter, barer og hoteller.

Mål: 

Høyde: 31,5 cm
Diameter: 20 cm
Lengde fra tak (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass / Tre
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian