Fabbian

Lumi Mochi takpendel

Lumi Mochi takpendel

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 424,00

Fabbian
150W
Lumi Mochi takpendel er en del av Lumi Mochi-serien og finnes i flere størrelser. Pendelen har lampeskjerm i munnblåst opalhvitt glass med satinert overflate. Lampen gir et fint og diffust lys rundt hele kuppelen og passer godt inn på kjøkkenet, i stuen og i restauranter og barer. Vi anbefaler bruk av frostet/opalhvit lyspære.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Glass diameter: 30/38/45 cm
Glass høyde: 25/32/38 cm

Diameter takfeste: 12,3 cm
Høyde takfeste: 1,6 cm

Maks lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian