Fabbian

Giro takpendel, diameter 67 cm, dimbar 17W LED 3000K 1850lm

Giro takpendel, diameter 67 cm, dimbar 17W LED 3000K 1850lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 11 187,00

Fabbian
17W
Giro takpendel er en moderne lampe i metall. Selve lampen kan henges opp på forskjellige måter slik at lyskilden kan lyse fra ønsket vinkel inn mot skjermen og skape en særegen effekt. Lyskilden har opalhvit avdekning og en strålevinkel på 120 grader som gir god belysning uten å være for sjenerende.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Formålet med lamper i store rom, er å definere rommet omkring. Dette er hovedidéen, hvor Fabian Baumann og Sönke Hoof, grunnleggerne av Formfjord-studioet, utviklet Giro pendel. Formålet med designet var å skape en bred, men lysende lampe. Løsningen ble funnet i enkelheten av tynne runde ringer, som ble hovedelementene i prosjektet. Giro er tilgjengelig i to størrelser, som begge består av 32 ringer med forskjellig diameter, fastgjort sammen for å danne en sfærisk form. Pendlerne er voluminøse, men lette og raffinerte. De er tilgjengelige i to fargevarianter: polert hvit og polert antrasitt. Lyskilden kan installeres i henhold til ens egen preferanse og behov, hele veien rundt om metallstrukturen.

Mål: 

Høyde: 65 cm
Diameter: 67 cm
Lengde fra tak (maks): 400 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 1850 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 120°

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian