Fabbian

Fruitfull takpendel, diameter 26 cm, dimbar 14W LED 2700K

Fruitfull takpendel, diameter 26 cm, dimbar 14W LED 2700K

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 345,00

Fabbian
14W
Fruitfull pendellampe har en skjerm med en eksepsjonell dekorativ form i glass. Toppen er dekket med hvitlakkert akryl. Lampen gir et behagelig, varmt og diffust lys. Designet passer alle stiler. Fruitfull belysningskolleksjon har den perfekte kombinasjonen av design og glass i høy kvalitet. Velg mellom rent opalhvitt glass eller lett røykfarget opalglass.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 32 cm
Diameter: 26,5 cm
Lengde ledning (maks): 200 cm
Diameter takfeste: 12,3 cm
Høyde takfeste: 2,2 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Glass / Akryl
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian