Fabbian

Beluga Royal takpendel, dimbar 17W LED, diameter 30 cm

Beluga Royal takpendel, dimbar 17W LED, diameter 30 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 10 380,00

Fabbian
17W
Beluga Royal takpendel, er med metallisk glasskuppel og takfeste i sort forniklet metall. Beluga Royal pendel er både elegant og luksuriøs, takket være de spesielle fargene i glasset. Det metalliske glassets finish, sammen med lyset, skaper lekre refleksjoner. Leveres med integrert LED. Velg farge på lampen for leveringstid.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Diameter: 30 cm
Høyde kuppel: 28 cm
Høyde kuppel med feste: 40,5 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takfeste: 12,3 cm
Høyde takfeste: 2,2 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 1850 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 120°

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian

Marc_Sadler

Designet av Marc Sadler

Marc Sadler er fransk statsborger, født i Østerrike, og bor for tiden i Milan. Eksperimentering med plast har ofte vært en av nøkkelfaktorene i aktivitetene hans. Han viste allerede en sterk nysgjerrighet for valg av materialet for sin avhandling på ENSAD i Paris. Ved begynnelsen av syttitallet, perfeksjonerte han den første ski-støvelen i Thermo-plastmateriale som var helt resirkulerbar, som senere ble kommersialisert av det italienske firmaet Caber (senere kjent som Lotto). Han fikk raskt ansvar hele samlinger og starter et langt og fruktbart samarbeid som førte til patentering av ski-støvelen med et symmetriske skall, som i mange år var den mest solgte ski-støvel i verden.

Hans design er belønnet med Compasso d'Oro ADI (Industrial Design Association) for lampene Drop (Flos, 1994), Tite og Mite (Foscarini, 2001) og bokhyllen Big (Caimi Brevetti, 2008). Hans arbeid har vunnet mange internasjonale designpriser gjennom årene. Hans ryggbeskytter for motorsyklister er designet for Dainese og er nå plassert i den faste samlingen design ved MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del av designsamlingen av Beaubourg i Paris.