Egger Licht

Zoom XL spot, LED, justerbar spredning

Zoom XL spot, LED, justerbar spredning

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 784,00

Egger Licht
4.1W
Zooom XL er en energivennlig LED takspot i en funksjonell og stilig design. Det kan lett justeres etter behov, armen kan dreies i alle retninger, og er laget med innebygget zoomfunksjon, så lysspredningen kan justeres fra 15° til 60°.

Takspotten kan med fordel brukes til å lyse opp garderoben i entreen og kunstverket på veggen. Integrert LED på 4W for utenpåliggende montering med innebygd driver.

Linse i høykvalitets glass hvor lampens spredningsvinkel kan fokuseres fra 15° til 60°.
Lampen kan rotere 360° og vinkles 120°.

Mål: 

Takfeste høyde: 4,5 cm
Takfeste diameter: 8 cm
Spot høyde: 18 cm
Diameter lampehode: 3,4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 420 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: Justerbar 15° - 60°

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht