Egger Licht

Split innfelt vegglampe, 3W LED 3000K 185lm

Split innfelt vegglampe, 3W LED 3000K 185lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 866,00

Egger Licht
3W
Split fra Egger Licht er en elegant vegginnfellingslampe som skaper vakre lyseffekter. Den er laget av aluminium, og har innebygd LED-belysning og driver. Den lyser indirekte, og skaper en spesielt behagelig lysskjær. Finnes i hvit farge og hvit med matt gullfarge på innsiden. Velg fargevariant.

Mål: 

Høyde: 18,4 cm
Bredde: 3,5 cm
Høyde monteringsboks: 26 cm
Dybde monteringsboks: 5,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Aluminium
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 185 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht