Egger Licht

Spago T takpendel, høyde 60 cm, 2W LED 2700K 265lm

Spago T takpendel, høyde 60 cm, 2W LED 2700K 265lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 256,00

Egger Licht
2W
Spago takpendel har et smalt elegant design med en sylinderformet skjerm i svart- eller hvitlakkert aluminium. Det gir et behagelig og blendingsfritt lys, som er spesielt egnet på kjøkkenet eller i stuen. Lampens slanke form gjør at man kan henge flere Spago pendellamper ved siden av hverandre, og med sin stilige design kan de lett passe inn i de fleste innredninger. Miks og match gjerne med flere størrelser.

Mål: 

Høyde lampeskjerm: 60 cm
Diameter lampeskjerm: 1,4 cm
Høyde takkopp: 10 cm
Diameter takkopp: 6 cm
Lengde fra tak (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 265 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 40°

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht