Egger Licht

Silence vegglampe, IP54, 3W LED 3000K 270lm

Silence vegglampe, IP54, 3W LED 3000K 270lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 976,00

Egger Licht
3W
Silence utendørs vegglampe er stilig designet med avrundede kanter. Lampen har integrert LED-belysning som er rettet nedover. Silence kan gi god belysning ved innganspartiet, i hagen, på terrassen, og på badet.

Mål: 

Høyde: 7,5 cm
Bredde: 11 cm
Fremspring: 4,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 270 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht