Egger Licht

Secret utendørs vegglampe, LED 3000K 2x250lm

Secret utendørs vegglampe, LED 3000K 2x250lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 671,00

Egger Licht
3W
X2
Secret fra Egger Licht er en moderne utendørs vegglampe med en kubisk form. Vegglampen har innebygd LED og driver, og den er laget av aluminium. Secret er tilgjengelig i børstet aluminium, grå, hvit og sort med IP54-tetningsgrad, slik at lampen kan brukes både innendørs og utendørs.

Vegglampen lyser opp- og nedover, slik at den kan være ideell ved inngangspartiet, i hagen eller på terrassen samt på badet.

Mål: 

Høyde: 10 cm
Bredde: 10 cm
Dybde: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 2
Lysstyrke: 2 x 250 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht