Egger Licht

Orbit 2 vegglampe, 7W LED 660lm CRI90, diameter 25 cm

Orbit 2 vegglampe, 7W LED 660lm CRI90, diameter 25 cm

kr 3 507,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 D510
Egger Licht
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
7.5W
Orbit 2 vegglampe fra Egger Lights har sirkelform og gir et spennende, indirekte lys. Lampen er i støpt aluminium og leveres med integrert 7,5W LED. Lampen er godt egnet i de fleste rom, og om du ønsket å skape en dekorativ løsning kan du sette sammen flere Orbit vegglamper.

Driver sitter i lampen.

Mål: 

Diameter: 25 cm
Tykkelse: 1 cm
Fremspring: 5,3 cm
Diameter veggfeste: 10 cm
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 660 Lumen
Kan dimmes?: Nei

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht