Egger Licht

Kelly spot for Global 3T-skinne, justerbar spredning, dimbar LED 3000K 1490lm

Kelly spot for Global 3T-skinne, justerbar spredning, dimbar LED 3000K 1490lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 508,00

Egger Licht
15W
Kelly spot er smart designet med justerbar lysstråle fra 15° til 90°, og lampehodet kan vippes 90° og dreies 350° rundt. Den har en 3-faset adapter som passer til skinnen. Du kan sette sammen akkurat det antall spotter du vil ha og har bruk for. Lampen kan gi god generell belysning i butikker, gallerier og hoteller, samt i hjemmet hvor du vil ha en fantastisk belysning, og muligheten til å danne fokuspunkter.

Skinnen finnes under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Høyde: 24 cm
Diameter: 6 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1490 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: Justerbar 15° - 90°

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht