Egger Licht

Gino vegglampe, 6W LED 3000K, 470lm, 10x10x10 cm, dimbar

Gino vegglampe, 6W LED 3000K, 470lm, 10x10x10 cm, dimbar

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 949,00

Egger Licht
6W
LED vegglampe som lyser oppover og nedover. Gino vegglampen fra Egger Licht har en stilig design og kvadratisk form. Den gir et flott indirekte lys som passer godt i gangarealer og i stuen. Den har innebygd LED og 230V driver, laget av ekstrudert aluminium, tilgjengelig i hvitt og svart. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 10 cm
Bredde: 10 cm
Dybde: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 470 lumen (N)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Integrert dimmer

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht