Egger Licht

Geo taklampe 5W LED, 2700 Kelvin 370lm, diameter 15 cm

Geo taklampe 5W LED, 2700 Kelvin 370lm, diameter 15 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 866,00

Egger Licht
5W
Geo tak- og vegglampe fra Egger Licht har en elegant rund form, med en justerbar LED-lyskilde. Du kan justere lyskilden 350 ° rundt og tilte 2x90 °Geo gir et klart lys, er laget av aluminium og er tilgjengelig i hvitt og svart.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 15 cm
Høyde: 4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 370 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht