Egger Licht

Flatbox utendørs vegglampe, LED 3000K 420lm, Bredde 11 cm

Flatbox utendørs vegglampe, LED 3000K 420lm, Bredde 11 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 075,00

Egger Licht
4W
Flatbox fra Egger Licht er en flott og stilig vegglampe med et elegant design. Man velger selv om den skal gi oppover eller nedover lys på veggen. Den har innebygd LED og driver. Vegglampen kan monteres innendørs og utendørs, og kan gi god belysning ved inngangspartiet eller på fasaden.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 7 cm
Bredde: 11 cm
Fremspring: 2,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 420 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht