Egger Licht

Clippo Duo justerbar takspot 2x13W LED CRI90, dim to warm

Clippo Duo justerbar takspot 2x13W LED CRI90, dim to warm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 967,00

Egger Licht
13W
X2
Clippo Duo fra Egger Licht er en meget kraftig lampe med to spotter. Spotten er laget av aluminium og kan roteres 350° og tiltes 90°. Lampen er med integrert LED. Denne modellen leveres med dim to warm som gir 3000 Kelvin på full styrke og så varmt lys som 1910 Kelvin på det varmeste ved dimming. Det varme lyset skaper ekstra hygge når lyset er dempet.

Velg ønsket variant for pris leveringstid.

Mål: 

Bredde: 21 cm
Høyde rett: 10,3 cm
Høyde tiltet: 15 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Monteres i medfølgende festebrakett
Materiale: Metall
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 2
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1100 lumen x 2
Farge på lyset: Dim to warm 3000-1900 kelvin
Kan dimmes?: Ja, Dim-to-warm
Lysspredning: 33°

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht