Egger Licht

Atlantis 95 Garden Spotlight, 7W LED 30° 3000K

Atlantis 95 Garden Spotlight, 7W LED 30° 3000K

kr 4 257,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 D845
Egger Licht
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
7W
Atlantis 95 fra Egger Licht er en funksjonell utendørs spotlampe med innebygd LED og 230V driver, produsert i aluminium og med IP68 kapslingsgrad. Spotlampen har god lysstyrke og lampehodet kan justeres, slik at man kan opplyse forskjellige deler av hagen, og er ideell for å belyse trær, busker og andre utendørsarealer.

Det er mulig å kjøpe en monteringsboks og jordspyd, som gir mulighet til å plassere lampen jevnt på bakken. Se tilbehør lenger ned på siden.

Mål: 

Høyde (max): 21 cm
Diameter: 9,5 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 710 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 30°

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht