DFTP

Stay Long vegglampe, høyde 62 cm, ledning og stikk

Stay Long vegglampe, høyde 62 cm, ledning og stikk

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 749,00

dftp-logo_1
40W
Stay Long vegglampe er en moderne lampe i metall. Lampen har to armer, hvor armen som sitter på veggfestet er fast. Ytterste arm kan tiltes og svinges til sidene. Lampehodet kan roteres. Tekstiltrukket ledning som matcher lampens farge. Velg fargevariant.

Bryter på lampehodet. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 62 cm
Fremspring: 70 cm
Diameter: 15 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1