DFTP

MIB 6 takspot, diameter 6 cm

MIB 6 takspot, diameter 6 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 999,00

dftp-logo_1
35W
MIB 6 taklampe er en lampe i den populære MIB-serien. Lampen er designet med tanke på det moderne nordiske hjem i minimalistisk stil. Lampen kan tiltes 90 grader og roteres 355 grader. Velg farge.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter takfeste: 10 cm
Diameter lampeskjerm 6 cm
Lengde lampeskjerm: 20 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1