DFTP

Glossy bordlampe, høyde 32 cm

Glossy bordlampe, høyde 32 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 299,00

dftp-logo_1
15W
Glossy bordlampe er en sofistikert og elegant lampe i hvit marmor. Lampeskjermen er i blank opalhvit glass og bidrar til en myk og diffus belysning. Skjermens feste og topp har detaljer i børstet messingfarge. Hvit tekstiltrukket ledning. Velg farge på lampefoten.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 32 cm
Diameter: 32 cm
Diameter fot: 12 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Marmor / Glass / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1