Nordlux

Helford vegglampe, lengde 19 cm

Helford vegglampe, lengde 19 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 530,00

Nordlux_1
60W
Helford vegglampe er en klassisk lampe med praktiske og dekorative vingemuttere på siden. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Velg farge på lampen for leveringstid.

Helford er inspirert av det tøffe nordiske været med rå natur og brusende hav. Den maritime designen fremhever det rå og rustikke og gjør Helford til en dekorativ vegglampe som passer flott ved inngangsdøren, på garasjen eller på gjerdet.

Messing er et robust og værbestandig materiale, noe som gjør lampen velegnet til barske kystområder. Med tiden vil den messingfargende lampen få en mørkere patina, som resulterer i en vakker brunlig farge.

Lampen i nikkelutførelse er også laget av messing og har fått en spesiell nikkelbehandling, hvor nikkeloverflaten er mekanisk overført på lampen. Denne prosessen gjør lampen særdeles hardfør og motstandsdyktig i aggressive miljøer.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Lengde: 19 cm
Bredde: 12,5 cm
Fremspring: 11 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1