Nordlux

Asbol Round vegglampe, 2x5W LED 3000K, valgfrie lysåpninger, Sort

Asbol Round vegglampe, 2x5W LED 3000K, valgfrie lysåpninger, Sort

kr 846,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 84971003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
X2
Enkel og elegant vegglampe til utendørsbruk laget av lakkert metall. Lampen gir både oppover- og nedoverrettet lys, og er blant annet ideell for oppkjørselen eller hovedinngangen. Leveres med LED-lyskilder, som har lavt energiforbruk og lang levetid. Det følger med tre typer deksler som lar deg endre lysåpningene og mønsteret lampen avgir.

Lampen kan parallellkobles.

Mål: 

Høyde: 15 cm
Bredde: 7 cm
Fremspring: 9 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 2
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 20 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 2x350 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1