Nordlux

Front 26 vegglampe, 8W LED

Front 26 vegglampe, 8W LED

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 945,00

Nordlux_1
8W
Front 26 vegglampe leveres med 8W integrert LED. Lampen har opal avskjerming for mykere lys.

Lampen kan paralellkobles.

Mål: 

Høyde: 6,8 cm
Bredde: 26 cm
Utspring: 6,8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Metall / Plast
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 20 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 650 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1

HOLMBACKNORDENTOFT

«Vår filosofi er å la designet i våre produkter og løsninger vekke følelser; de estetiske elementene skal skape spenning, og en håndfast meningsfullhet skal skape lojalitet. Et design basert på spenning og meningsfullhet engasjerer mottakeren, det skaper følelser og det fremmer ønsket om å opprettholde dets verdi: Vi ønsker å beskytte det vi er glad i, uansett dets art og natur. Vi tror på det bæredyktige designet som du ønsker å beholde, bruke og passe på helt til det er slitt ut. Design som aldres på en vakker måte når det blir brukt.»