Marset

Babila 18 vegglampe, IP65, dimbar LED 2700K 544lm

Babila 18 vegglampe, IP65, dimbar LED 2700K 544lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 981,00

marset_logo
8W
Babila 18 utendørs vegglampe er en elegant og i øyenfallende lampe med indirekte belysning. Den konvekse skjermen slipper ut lys mot veggen som skaper en flott glød rundt lampen. Lampen er produsert i rustfritt stål (AISI 316L).

Tilgjengelig i tre farger. Matt brun (RAL 8019), matt hvit (RAL 9010), og blankpolert rustfritt stål.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Diameter: 18 cm
Dybde skjerm: 8,6
Fremspring: 8,6 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Rustfritt stål (AISI 316L)
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 544 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo