Antidark

Arca Step IP65 vegglampe, LED 348lm 3000K

Arca Step IP65 vegglampe, LED 348lm 3000K

kr 1 309,00

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Varenummer: E02 2-237-20-02
Antidark-logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
3.2W
Arca Step vegglampe gir et varmhvitt lys på 3000 Kelvin. Lampen sender lyset blendefritt ned og er godt egnet i trapper, da den bygger lite ut fra vegg.

Mål: 

Høyde: 10 cm
Bredde: 10 cm
Fremspring: 3,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 348 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo