Marset

Soho 38 takpendel, IP44, diameter 38 cm, dimbar 19W LED 2700K 1050lm

Soho 38 takpendel, IP44, diameter 38 cm, dimbar 19W LED 2700K 1050lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 9 324,00

marset_logo
19.4W
Soho 38 for utendørs bruk er en fin klassisk pendellampe med en overflate som ligner betong. Skjermen er laget i rotasjonsstøpt polyetylen. Pendelen tar seg godt ut over spisebordet eller kjøkkenøyen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Soho er en serie lamper som finnes i varianter for inne- og utendørs bruk.

Mål: 

Diameter: 38 cm
Høyde fra tak (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Polyetylen
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1050 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo