Marset

Jaima 43 takpendel IP65, dimbar LED 2700K 529lm

Jaima 43 takpendel IP65, dimbar LED 2700K 529lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 13 748,00

marset_logo
13W
Jaima 43 IP65 er en moderne pendellampe med tekstilskjerm. Denne varianten er tilpasset for utendørs bruk. Innsiden er i hvit tekstil for å gi best mulig utbytte av lyset.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysing.

Jaima lampeserien har tatt sitt navn fra Beduin-teltene i Nord-Afrika, og er inspirert av deres varierte stoffer og former. I 2017 ble designeren Joan Gaspar tildelt Interior Design's Best of Year Award for Marsets lampeserie Jaima.

Mål: 

Diameter: 43 cm
Høyde: 50 cm
Diameter takkopp: 11 cm
Lengde ledning (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Tekstil
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 529 Lumen (reell)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo