Nordlux

Nestor vegglampe, 8W LED 2700K 450lm, Sort, med bevegelsessensor

Nestor vegglampe, 8W LED 2700K 450lm, Sort, med bevegelsessensor

kr 896,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 49051503
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
8W
Nestor vegglampe med bevegelsessensor er en liten minimalistisk og moderne vegglampe med integrert LED. Lampen har varmhvitt lys på 2700 kelvin.

Nordlux gir 5 års LED-garanti på lampen. Parallellkobling er mulig.

Sensoren kan justeres slik at du velger hvor lenge lampen skal lyse etter at bevegelse er registrert. Du kan justere fra 8 sekunder til 12 minutter. Det er også en lyssensor slik at den ikke tenner ved bevegelse på dagtid. Denne er også justerbar fra 0-1000 lux, slik at du kan velge hvor mørkt det skal være før lampen tenner. Bevegelsessensoren registrerer bevegelse i 110° område, opptil 10 meter fra lampen.

Mål: 

Høyde: 22,1 cm
Bredde: 14,7 cm
Fremspring: 8,7 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Plast
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 450 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1