Marset

Plaff-on B hagelampe, dimbar LED 2700K 544lm, Sort

Plaff-on B hagelampe, dimbar LED 2700K 544lm, Sort

kr 7 709,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A628-064
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
8W
Plaff-On B hagelampe er en moderne utendørslampe i sort strukturlakkert aluminium. Avdekningen er i opalhvitt glass som skaper et mykt og diffust lys nedover. Toppen av lampen har en smal lysåpning som skaper en effektfull glødende lysring. Lampen kan gi en koselig belysning i hagen, langs gangveier eller i oppkjørsel.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 71,7 cm
Diameter: 16 cm
Dybde: 19 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Montering: Kun fast dekke
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 544 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo