Lucide

Aruba blomsterstolpe, høyde 111 cm

Aruba blomsterstolpe, høyde 111 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 983,00

lucide
24W
Aruba blomsterstolpe er en del av en serie klassiske utelamper. Lampen er for montering på fast dekke. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 111 cm
Diameter lampeskjerm: 25 cm
Diameter lampe: 29,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Montering: Kun fast dekke
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide