Nordlux

Aludra 45 pullert, høyde 45 cm

Aludra 45 pullert, høyde 45 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 792,00

Nordlux_1
15W
Aludra 45 pullert sender ut et dekorativt lys til sidene. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke. For montering på fast dekke eller på mark. Markfeste medfølger.

Aludra er en komplett utendørs belysningsserie som har et annerledes og tiltalende uttrykk takket være den ribbete overflaten som er laget av herdet anodisert aluminium. Et veldig slitesterkt materiale som krever minimalt med vedlikehold, som er motstandsdyktig mot korrosjon og slitasje fra hardt vær, og som kommer i flere farger.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 45 cm
Skjermdiameter: 12,4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Lampen kan viderekobles
Montering: Inkludert Markfeste eller festejern
Materiale: Metall / Plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1