NorDesign

Cordless A oppladbar bordlampe, høyde 29 cm

Cordless A oppladbar bordlampe, høyde 29 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 920,00

Nordesign
Cordless A er en elegant oppladbar bordlampe i aluminium. Lampen har en varm koselig lysfarge som kan dimmes med fjernkontroll. Lampen passer like godt ute på balkongen som innendørs da den er godkjent for bruk ute. Den passer også meget godt for bruk i restauranter og lignende. Fjernkontrollen følger ladestasjonen, som selges separat.

Velg ladestasjon under tilbehør.
Dersom du har flere lamper, kan du velge ladestasjoner som kan lade flere lamper. En fjernkontroll vil styre alle lampene samtidig. Fjernkontrollen kan også aktivere en timer-funksjon hvor lampen(e) forblir påslått i fire eller åtte timer.

En full oppladning varer 15 til 18 timer.

Mål: 

Høyde: 29 cm
Diameter: 10,9 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Annet: Kan betjenes med både bryter og fjernkontroll. Av/på-bryter på undersiden av lampen.
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Aluminium
Betjening: Med fjernkontroll
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 260 Lumen (maks)
Farge på lyset: 2300 kelvin
Kan dimmes?: Kun med medfølgende fjernkontroll

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign