DFTP

Arcello oppladbar bordlampe, høyde 25 cm

Arcello oppladbar bordlampe, høyde 25 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 399,00

dftp-logo_1
Arcello oppladbar bordlampe er en flott lampe i metall egnet for utendørs bruk. Lampen har Moodmaker stepdim-funksjon som lar deg velge lysstyrker mellom 100, 200 og 300 lumen. Varighet fra fulladet batteri er 5 timer ved 300lm, 10 timer ved 200lm, og 20 timer ved 100lm.

Bryter under fotplaten. USB ladekabel på 100 cm medfølger.

Med Arcello har den danske designduoen Bjørn + Balle skapt en elegant bærbar lampe med et behagelig, nedovervendt lys. Designet er enkelt, men likevel distinkt med en vakker og ensartet anodisert overflate fra topp til bunn.

Mål: 

Høyde: 25 cm
Diameter skjerm: 14 cm
Diameter base: 8 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Metall
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 300 / 200 / 100 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1