Bordlamper

En bordlampe kan både gi god belysning samtidig som den er et dekorativt element i interiøret. Her finner du lampen du ønsker enten det er en funksjonell leselampe eller en dekorativ lampe. Vi har et stort utvalg bordlamper som vil passe ditt lysbehov.

Gulvlamper

Gulvlamper er en fleksibel og flott belysning. Få rommet til å virke større ved å belyse mørke kroker. En gulvlampe kan enkelt flyttes på om du trenger litt ekstra lys for håndarbeid eller lesing. En tøff stålampe et et flott komplement både med tanke på lys og interiør.

Vegglamper

Vegglamper for både allmennlys og som leselamper finner du her. 

Maleribelysning

En enkel måte å få lyssatt bilder og malerier.  

Lysekrone

En lysekrone kan sette prikken over i'en på interiøret. 

Skrivebordslamper

Skrivebordslamper er velegnet for arbeid og lesing, med rettet lys for å konsentrere lyset der du trenger det mest.

Takpendel

Hos oss finner du et veldig stort utvalg pendler i ulike stiler og farger. En takpendel er en hengende lampe, som gjør seg godt over et spisebord, salongbord eller over en kjøkkenøy.

Skinnesystem

Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse rom på. Strømskinner kan skjøtes sammen til ønsket lengde, også i vinkel om du ønsker det. 

Downlights

Vi har downlights til de fleste bruksområder. 

Klemlampe

En klemlampe / klypelampe kan med et enkelt grep festes på sengegavlen eller på en bokhylle.

Segula

Segula er en unik serie lyskilder hvor lyset i glassets åpning gir en flott effekt.

Taklamper

En taklampe kan være et flott bidrag til interiøret eller være diskret. En taklampe er uansett et godt valg for å gi deg riktig lys.

Just Play

Med dette systemet kan du sette sammen et unikt produkt, lett som en lek.

Spotlight

En spotlight kan ofte monteres både i tak og på vegg.

Nattlamper

Nattlamper og nattlys er spesielt designet for å lyse opp konturene i soverom, trapper og korridorer i de mørke timer. Passer også godt på barnerom.

Lamper til baderom

Alle lamper som skal brukes på badet må være godkjent for bruk i våtrom.

LED-strips

Betegnelsen LED Strips benyttes om remser med mange LED plassert etter hverandre. Mange leveres med tape på baksiden for enkel montering. LED Strips leveres i ulike farger og lysstyrker både for innendørs og utendørs bruk. Selve LED Stripen bør monteres skjult bak listverk eller lignende, slik at kun lyseffekten er synlig.

Alt du trenger av innendørs belysning

Vi har et stort utvalg bordlamper, både som interiørlamper og leselamper. Bordlamper og gulvlamper gir godt lys i et avgrenset område, og er fine som dekorative lamper eller leselys, i et sofahjørne eller ved en lenestol. Vegglamper har mange bruksområder, og kan gi god belysning i rommet, avhengig av modell og plassering. Kombinert med en taklampe er vegglamper en god løsning på god, gjennomført innebelysning.

Stil, farge og materiale er også viktig når man skal velge innelamper, slik at de passer med eksisterende interiør. Noen lamper er blikkfang i seg selv, mens andre er laget for å smelte inn i interiøret. Mulighetene er mange, og vi har delt lampene inn i kategorier og underkategorier slik at man lett kan finne riktig lampe.

Belysning har som oppgave å skape gode synsforhold og mulighet for økt aktivitet. Vi har et stort utvalg innelamper til de fleste rom og formål.

Taklamper finnes i mange forskjellige varianter, og avhengig av type taklampe kan man skape god allmennbelysning, retningsstyrt lys eller spennende effekter i rommet. God innebelysning er avhengig av gjennomtenkte løsninger i forhold til hva slags lys man trenger hvor, og taklampen er ofte et godt sted å begynne. Vi har også et stort utvalg downlights, som gir mer usynlige løsninger for god, jevn innebelysning.


Vinduspendler

Vinduspendler leveres med lang ledning, bryter og stikk. 

Barnerom

Her finner du lamper spesielt egnet til barnerom med morsomme farger og figurer. 

Batteridrevne lamper

Dette er lamper som er ideelle på steder du ikke har stikkontakt tilgjengelig. Noen av variantene kan lades opp med medfølgende lader eller ladestasjon. Andre varianter går på utskiftbare batteri.

Sengelamper

Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys. 

Badstu

I denne kategorien finner du lamper som er godkjent for bruk i badstu. De fleste lampene benytter vanlige pærer. Badstulampene kan dimmes ved bruk av ekstern dimmer, såfremt dimbare pærer benyttes.

Leselamper

Om du tegner, maler, strikker eller leser en god bok er dette lamper som dir deg lyset du trenger.

Benk og møbelbelysning

Benk- og skapbelysning inneholder belysning til kjøkkenskap, overskap og andre møbler hvor det kan egne seg å montere en lampe. Her finnes utenpåliggende lys med god spredning, og innfelte lamper med minimal dybde.

Lamper med USB-utgang

Disse lampene kommer med USB-utgang for opplading av mobil eller nettbrett. 

Skyline

SkyLine gir deg muligheten til enkelt å konstruere fleksible og minimalistiske belysningssystemer ved kun noen få grep. Kan monteres fra vegg til vegg, tak til vegg og tak til gulv. 

Innfelte vegglamper / Trappebelysning

Vi har flere typer trappebelysning som benytter LED. Noen gir mye lys, mens andre er dekorative markeringslys.

Taklamper med sensor

Taklamper med sensor tenner når sensoren registrerer bevegelse i rommet og slukker en liten stund etter at den ikke registrerer bevegelse lenger.

Dekorlys innendørs

Innendørs lysdekorasjoner er like fine til hverdag som til fest. Dekorlys kan være flotte blikkfang hele året, både som ren pynt og til å markere ting man vil vise frem.