Meny
Meny

Sensy papirstjerne Mini på fot, høyde 83 cm, Hvit

451,-
Inkl mva.
Sensy papirstjerne Mini på fot, høyde 83 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 234-23
Vi har flere modeller i Sensy-serien. Her finner du Sensy fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Hvit papirstjerne på høy bordfot. Stjernen har dekorative hull og mønstre, og foten er i metall. Benytter 1 stk. pære med liten sokkel.

Leveres med 1,8 meter ledning med bryter. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 83 cm
Bredde: 34 cm
Dybde: 14 cm
Lengde ledning: 180 cm
Annet: Bryter på ledning
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.