Meny
Meny

Globus lysslynge, Solcelle, LED, Baller Combo hengende/stående (x6), Hvite

X6
377,-
Inkl mva.
Globus lysslynge, Solcelle, LED, Baller Combo hengende/stående (x6), Hvite is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 477-57
Produktbeskrivelse
Dekorlampene kan benyttes både stående med jordspydet eller hengende i ledningen.

Ønsker du å bruke slyngen som veiviser eller bare pynte opp noe i hagen lar du bare spydene bli på, men ønsker du å henge opp slyngen så er det bare å ta av spydene og henge dem opp.

LED slyngen har 2 meter kabel fra solcellepanel til første ball og 1 meters avstand mellom hver ball. Fra første til siste ball er det 5 meter. Total lengde er på hele kabelen er 7 meter.

Solcelledrevet dekorlys. Lader i dagslys og tenner når det blir mørkt. Lyser til det ladede batteriet går tomt eller lyset kommer tilbake.
Mål: Høyde: 9 cm
Lengde: 500 cm
Lampeavstand: 100 cm
Diameter: 6,5 cm
Ledning til solcellepanel: 200 cm
Materiale: Hardplast
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.