Meny
Meny

Shape III pendel, diameter 22 cm, Hvit (restlager)

40W

Vanlig pris: 898,-

Special Price 98,-

Inkl mva.
Shape III pendel, diameter 22 cm, Hvit (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 83203001
Produktbeskrivelse
Spennende pendel fra Nordlux. Lampen har en dråpeliknende form med skarpe, rette kanter. Over metallskjermen sitter en sylinder i klar, presset akryl. Takkoppen sitter tett opptil himlingen og kan ikke monteres med utenpåliggende ledning.

Leveres med hvit, stofftrukket ledning. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 22,3 cm
Høyde: 27,6 cm
Lengde (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.