By Rydéns

Seagrass gulvlampe, høyde 120 cm

Seagrass gulvlampe, høyde 120 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 839,00

By Rydéns
5W
X2
Seagrass gulvlampe er håndlaget. Den svarte lampen har materialet farget jute og den naturfargede består av sjøgress. Seagrass gulvlampe er en stor og praktfull lampe med en generøs høyde på 120 cm. Diameteren på det bredeste området måler 38 centimeter.

Seagrass passer perfekt hjemme hos deg som ikke kan få nok av naturstilen i både farger og materiale. Sett den i soverommet, stuen eller hallen – det fine med en gulvlampe, er at den er lett å flytte rundt! Til gulvlampen trenger du to lyskilder med sokkel E27, der vi foreslår en diameter på 9 cm for at lyskildene ikke skal se for små ut i lampen (miniglobe). Vi anbefaler at du velger en ravfarget lyskilde for å få en vakker hyggebelysning når du slår på lampen. Lampen leveres med bryter på ledning.

Lyspærer medføler ikke.

Mål: 

Høyde: 120 cm
Diameter: 38 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Jute er bastfibre som brukes til tekstiler og er den viktigste plantefibren etter bomull
Vekt 3,01 kg
Materiale: Jute eller Sjøgress
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

By Rydéns lamper hjelper til å skape miljøer. De lager lamper som du ikke kan leve uten.

Bak merket By Rydéns er det en familiebedrift som ble grunnlagt i 1958 og har mange års erfaring med lamper og belysning.

Hovedkontoret er fortsatt i Gnosjö på samme sted hvor det en gang ble grunnlagt, og de har kontorer i både Hong Kong og Guangdong.

By Rydéns