Meny
Meny

Reinsdyr i rotting 50 cm, Brun, for batteri, med timer

462,-
Inkl mva.
Reinsdyr i rotting 50 cm, Brun, for batteri, med timer is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 30 September 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 803-60
Vi har flere modeller i Rein rotting-serien. Her finner du Rein rotting fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Majestetisk brun rein med 24 LED-lys i varmhvit farge. Reinen er 55 cm høy og 36 cm lang. Reinen kan stå ute eller inne og har en timer. Reinen bruker 3 batterier som har en brennetid på ca 150 timer.

Timer med 6 timer på og 18 av, gjentagende.
Mål: Bredde: 36 cm
Høyde: 55 cm
Dybde: 12 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.