Meny
Meny

Radio vegglampe, Mørk grå

60W
Pris fra: 1833,-
Inkl mva.
Radio vegglampe, Mørk grå is available for purchase in increments of 1

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E05 751846-H
Vi har flere modeller i Radio-serien. Her finner du Radio fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Inspirert av industrielle elektriske apparater fra det tidlige 1900-tall, er RADIO en dekorativ lampe som tar fordel av svakglødende lyspære med den svært synlige LED filament. RADIO kaster lekne og spennende skyggelinjer på de omkringliggende flater, som en gjennomsiktig, men fullverdig tegning kommer til liv i tredimensjonal form. RADIO er low-fi på en moderne og leken måte.

Lampen er for fast montering og leveres uten ledning og bryter. Ved bruk av dimbar pære kan lampen dimmes. Lampen kan også monteres i tak om ønskelig.

Leveres inklusive 2,7W LED pære på 2800 Kelvin. Denne er ikke dimbar.
Ledning Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Diameter: 28 cm / 44 cm / 70 cm

Maksimal diameter på på pære: 7 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Annet: Lampen kan monteres med ledningsuttak på siden.
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Francis Cayouette

Francis Cayouette

Francis Cayouette er en fransk-kanadisk industridesigner og utdannet ved University of Montreal. Siden 2000 har han bodd og arbeidet i København, hvor han har sitt eget studio, Unit 10 Design, som spesialiserer seg på produktdesign og kreativ ledelse. Gjennom årene har Francis Cayouette laget produkter for ledende danske og internasjonale designmerker, inkludert Normann Copenhagen og Stelton, og hans arbeid har mottatt flere internasjonale priser.