Lucide

Bastin skrivebordslampe med bordfeste

Bastin skrivebordslampe med bordfeste

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 612,00 FØR kr 999,00

lucide
25W
Bastin skrivebordslampe med bordfeste er en ideell til leksepulten på barnerommet. Lampen festes til bordet og kan roteres med leddet i foten. Armen kan heves og senkes, lampehodet kan tiltes. Tekstiltrukket ledning. Velg fargevariant.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 50 cm
Dybde: 30 cm
Lengde lampehode: 11,5 cm
Diameter lampehode: 8 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Stål / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide