Lucide

Baskett 4 pendelskinne, lengde 107 cm, Sort

Baskett 4 pendelskinne, lengde 107 cm, Sort

kr 3 330,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 45459/04/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
X4
Baskett pendelskinne kan høydejusteres ved montering og passer perfekt over spisebordet. Lampen er best egnet sammen med dekorative pærer. Baskett kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Bredde: 107 cm
Diameter skjerm: 23 cm
Lengde fra tak: 35 - 170 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 4
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide