Lucide

Arne GU10 vegglampe med bevegelsessensor, lys ned

Arne GU10 vegglampe med bevegelsessensor, lys ned

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 764,00

lucide
5W
Arne GU10 vegglampe er med bevegelsessensor. Lampen er en del en serie utelamper fra Lucide. Lampen lyser ned når den registrer bevegelser og leveres med en 5W GU10 LED-pære. Pæren har varmhvitt lys på 2700 kelvin og gir 350 lumen.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 16,3 cm
Diameter: 6,3 cm
Fremspring: 12 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide